Om fedd

En sen og våd sommeraften i hjertet af kongens København blev de første spadestik til fedd.dk taget. Hovedidémanden var Peter Oberst og med sig havde han fire nære venner. Ideen var at lave en hjemmeside, der kunne stille folks umættelige sult efter Top 5-lister. Til det formål blev der fundet 4 kategorier, der mentes at indramme det væsentlige i livet – film, edb, disco og diverse – og dermed var også navnet fastlagt, fedd.

Navnet passede  til ånden i skribentteamet, det beskrev fint og subtilt skribenternes mening om deres egen side og desuden var det oppe i tiden med ekstra konsonanter.

De fem faste skribenter begyndte straks at udarbejde Top 5-lister, men snart fandt man ud, at der manglede noget for at gøre hjemmesiden komplet; man manglede en femte kategori – ugens kendis. Til at begynde med blev ugens kendis fundet ved hjælp af primært Peter Obersts brede netværk, men snart strømmede Top 5’erne ind fra alskens
forskellig kendisser og i dag er kategorien på lige fod med de fire første.

fedds Top 5-lister handler om alt og vore skribenter har absolut frie hænder. De skriver ukritiskt og uretfærdigt, seriøst og sjovt, plat, genialt, selvfeddt, horisontudvidende og diskriminerende.

Praktisk information

Ophavsretten tilhører fedd.
Webstedets artikler og informationer må ikke elektronisk kopieres uden tilladelse. Materialet må ikke bruges og distribueres i kommercielt øjemed. ©2008 fedd

Bemærk: Alle indlæg på siden “Ugens kendis” er skrevet af kendisserne selv. Vore skribenter har således intet at gøre med den side.

Man kan ikke købe vore Top 5-lister som bog.